Club

Costin Spanu

Presedinte club

Clubul Sportiv Darts Mioveni a fost înființat în anul 2009 de către Costin Spânu , Cojocaru Ion , Anastasiadu Leancă Valeriu , Iordache Marian , Dumitrache Marius și Vasile George Adrian.
Ideea înființării Clubului Sportiv Darts Mioveni a venit în luna februarie 2009 când membrii fondatori se aflau în localitatea Fundata unde desfășurau activități recreative.
În locația respectivă se afla un bord de darts care a fost folosit în mod recreativ , însă datorită necunoașterii regulilor fiecare încerca să lovească (nimerească) punctul rosu din mijloc , despre care mai târziu am aflat ca se numește bull.

 

Zamfir Mădălin IonuțCS Darts Mioveni
Renta CezarCS Darts Mioveni
Raul SimeneCS Darts Mioveni
Larisa MierlitaCS Darts Mioveni
Horatiu Lucian PojarCS Darts Mioveni
Giulia OlteanuCS Darts Mioveni
George ComanCS Darts Mioveni
Gabriel PascaruCS Darts Mioveni
Cristinel GrecuCS Darts Mioveni
Claudiu MargineanCS Darts Mioveni
Adrian FrimCS Darts Mioveni
Iacob AurelianJucator CS Darts Mioveni
Sorin CristuJucator legitimat FRD
Roman AdrianJucator CS Darts Mioveni
Popescu EduardJucator CS Darts Mioveni
Habuc ConstantinJucator CS Darts Mioveni
Doru CirsteaJucator legitimat FRD
Alin BurceaJucator legitimat FRD
Ilie DinJucator legitimat FRD
Ion CojocaruJucator legitimat FRD
Costin SpânuJucator legitimat FRD
Campionatul Local de Darts este o competitie locala ce are ca principal scop atragerea tinerilor catre acest sport, precum si antrenarea in regim de concurs. Campionatul Local de Darts se afla la a VII-a editie, reusind sa adune peste 40 de jucatori dintre care o mare parte dintre acestia continua sa practice acest sport, Darts-ul.
Liga de Darts este o competitie locala ce are ca principal scop antrenarea jucătorilor la un nivel ridicat. Competiția-antrenament Liga de Darts se afla la a II-a editie.
Orașul Mioveni , Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni și Federația Română de Darts în parteneriat cu Clubul Sportiv Darts Mioveni , organizează în fiecare an ”Cupa Orașului Mioveni la Darts” , unde participă jucătorii din cadrul cluburilor sportive cu profil darts din întreaga țară. Concursul reprezintă deschiderea Campionatului Național de Darts , fiind acordate puncte pentru cupă de categoria I.
Cupa Instituțiilor publice din orașul Mioveni la Darts este o competiţie organizată de CS Darts Mioveni sub egida Federației Române de Darts , în colaborare cu Primăria orașului Mioveni. Participarea la competiție este restricționată , fiind permisă înscrierea doar a angajaților instituțiilor participante. Cupa se desfăşoară la simplu , în sistem piramidă simplă , mixt atât feminin cât și masculin. Toate jocurile în afara finalei se desfăşoară în sistemul cel mai bun din 3 leg-uri (primul la 2), finala urmând a fi desfășurată în sistemul cel mai bun din 5 leg-uri (primul la 3). Se premiază primele 8 locuri, pentru ceilalți participanți care nu s-au clasat în premii , se vor oferi diplome de participare. Totodată toate instituțiile participante vor fi premiate pentru participarea la această acțiune sportivă care are drept scop promovarea darts-ului.

Cupa Institutiilor la Darts

cupe & trofee palmares

vezi si alte trofee ›