Fiecare participant va lua la cunostinta , odată cu achitarea taxei de participare în concurs, despre regulamentul de desfasurare al concursului , acesta fiind în completarea Regulamentului C.S. DARTS Mioveni.

 

Reguli de desfasurare

 

 1. Cupa orașului Mioveni la Darts , competiţie organizată exclusiv de C.S. DARTS Mioveni se desfăşoară în sistem piramidă , iar participarea va fi de tip OPEN.
 2. Toate jocurile în afara FINALEI se va desfăşura în sistemul primul la 4(patru) jocuri , FINALA urmând a se desfăşura în sistem primul la 5(cinci) jocuri.
 3. Racoveanu Daniel – cap de serie nr. 1 și Dedea Mihai – cap de serie nr. 2 vor participa la jocurile desfășurate de C.S. DARTS Mioveni pornind cu un handicap de 150p pentru nr. 1 și 100p pentru nr. 2 astfel că orice jucător cu care vor juca în piramidă , vor începe leg-ul de la 351p pentru nr. 1 , respectiv 401p pentru nr. 2.
 4. În jocurile dintre Daniel Racoveanu și Mihai Dedea ambii vor începe de la 501p numai că Daniel Racoveanu pentru a câștiga jocul va trebui să învingă în 7 leg-uri , iar Mihai Dedea pentru a câștiga jocul va trebui să învingă în 5 leg-uri.
 5. Noii participanți la Cupa orașului Mioveni la Darts vor fi considerați „începători” doar până la sfârșitul ediției în curs , urmând ca la următoarea ediție să nu mai aibă acest statut. Aceștia vor începe jocurile de la 351p indiferent cu cine vor juca , cu excepția capilor de serie când vor începe jocul de la 301p. Tot de la 301p vor începe și în cazul în care doi începători se vor întâlni , însă atunci , numărul aruncărilor va fi limitat la 12.
 6. C.S. DARTS Mioveni îşi rezervă dreptul de a anula sau schimba datele de desfăşurare , locaţia sau programul evenimentelor fără să aibă un termen de anunţare.
 7. Jucătorii care participă la Cupa orașului Mioveni la Darts , competiţie organizată de C.S. DARTS Mioveni , se vor supune regulilor stabilite de organizatori , indiferent dacă acestea se modifică de la o etapă la alta. Singura condiţie pe care trebuie să o respecte organizatorul este aducerea la cunoştinţă participanţilor regulile de desfăşurare înainte de începerea etapei , astfel încât jucătorii să le cunoască înainte de înscriererea în etapa respectivă.
 8. Dacă prin acţiunile întreprinse de un spectator sau partcipant la Cupa orașului Mioveni la Darts , organizatorii sunt supuşi unor cheltuieli suplimentare , atunci persoana respectivă va fi cea care va suporta cheltuielile suplimentare.
 9. Dacă un participant la Cupa orașului Mioveni la Darts , solicită în scris prin completarea formularului tip , să devină jucător al C.S. DARTS Mioveni , solicitarea va fi aprobată sau respinsă în termen de 30 zile de la data solicitării
 10. Întocmirea clasamentelor și afişarea la fiecare etapă a acestora va fi efectuată de Cojocaru Ion sau Spânu Costin Laurențiu , iar postarea pe site-ul clubului va fi efectuată de Cîrstea Doru.
 11. Taxa de participare este de 10 lei/etapă/jucător.
 12. Punctajul acordat jucătorilor :

Loc

Punctaj

1

27

2

21

3 şi 4

16

5 – 8

12

9 – 16

8

17 – 32

5

33 – 64

3

65 – 128

1

 

Premierea va avea loc după terminarea competiției la o dată stabilită în cadrul ultimei etape a concursului , dar nu mai devreme de 15 zile. În întervalul de timp între finalul competiţiei şi festivitatea de premiere vor fi analizate şi soluţionate eventualele contestaţii.

Fondul de premiere va fi de 1800 lei , iar premierea se va organiza într-un cadru festiv în prezenţa mass-media şi a sponsorilor competiţiei.

Se vor premia primele 8 locuri ale clasamentului general , după cum urmează :

 1. Locul I – CUPA MIOVENI la DARTS + Diplomă + premiu în bani (600 lei)
 2. Locul II – Diplomă + premiu în bani (350 lei)
 3. Locul III – Diplomă + premiu în bani (150 lei)
 4. Locul IV – Diplomă + premiu în bani (150 lei)
 5. Locul V – premiu în bani (50 lei)
 6. Locul VI – premiu în bani (50 lei)
 7. Locul VII – premiu în bani (50 lei)
 8. Locul VIII – premiu în bani (50 lei)

Totodată se vor mai premia :

 • cele mai multe 180`s , (100 lei)
 • cea mai mare închidere (H.F.) , (100 lei)
 • cel mai bun începător , (50 lei)
 • cea mai mare aruncare începător, (50 lei)
 • cea mai mare închidere (H.F.) începător, (50 lei)

Departajarea jucătorilor în caz de egalitate se va face după rezultatul din meciul direct ,

 

Preşedinte
Spânu Costin Laurenţiu